Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ

ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ
στην Ημαθία & Πανελλαδικά


ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ
Εποχή : Όλο το χρόνο

Άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη, αφού μπορεί τα πορτοκάλια να φημίζονται για την περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, αλλά το ακτινίδιο περιέχει διπλάσια ποσότητα.

Η κατανάλωση ενός και μόνο ακτινιδίου, μπορεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες μας στην βιταμίνη αυτή. Η βιταμίνη C αποτελεί ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο βοηθά στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, καθώς επίσης και στην παραγωγή κολλαγόνου, για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος. Επιπλέον, η βιταμίνη C που περιέχει το ακτινίδιο, βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου.

Τα ακτινίδια είναι επίσης εξαιρετική πηγή βιταμίνης Α, αλλά και βιταμίνης Ε, που είναι απαραίτητες για λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, καθώς επιβραδύνουν την διαδικασία της γήρανσης και προστατεύουν τα κύτταρα από φθορές.

Άλλες πολύ σημαντικές βιταμίνες που βρίσκουμε στο ακτινίδιο, είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην υγιή λειτουργία του εγκεφάλου αλλά και το φυλλικό οξύ. το οποίο παρεμποδίζει τις γενετικές ανωμαλίες στα έμβρυα.
Ακόμα, τα μαύρα μικρά σπόρια στο ακτινίδιο είναι πλούσια σε Ω-3 λιπαρά, που είναι πολύ σημαντικά για την καλή υγεία της καρδιάς!

 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διανέμουμε σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία και λαχαναγορές και οι πελάτες μας με την εμπιστοσύνη τους, μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΟΕ προσφέρει μόνο ποιοτικά προϊόντα.